O NAMA

NAŠA PRIČA

Firma HIGIJENA PS sa sedištem u Novom Sadu otvorena je 2015.godine. Za relativno kratak period od početka rada uspeli smo da pridobijemo potpuno i bezuslovno poverenje preko 200 klijenata, kako u objektima stambene tako i u objektima poslovne namene.

Naše najveće odlike su odgovornost i predanost poslu. Naš cilj je stvaranje i održavanje čistog i zdravog životnog prostora. Ništa nećemo prepustiti slučaju i dozvoliti da Vaša zgrada ili poslovni prostor na bilo koji način ne budu čisti i negovani.Svakom klijentu pristupamosa maksimalnom pažnjom i predanošću kako bi zadovoljili zahteve svakog klijenata.

Stalna kontrola kvaliteta pružene usluge, stručni radnici, kvalitetna oprema i hemijska sredstva, su samo neke od prednosti u prižanju usluga čišćenja naše firme. Veliki broj klijenta, sa kojima imamo višegodišnju saradnju, su dokaz kvaliteta našeg rada.

Nudimo Vam visoko profesionalne standarde, maksimalno poverenje, kvalitetne usluge, razumevanje za sve Vaše želje uz odlične preporuke, apsolutnu posvećenost i izlaženje u susret svim Vašim potrebama.

Vizija

Da budemo vodeća firma u segmentu održavanja stambeno-poslovnim prostorom na području Novog Sada i okoline. Sebe vidimo kao pouzdanog partnera vlasnicima stambeno-poslovnog prostora, kao i organima i institucijama koji svoje poslovanje obavljaju u Srbiji, sa profesionalnim odnosom prema održavanju poverenom nam imovinom.

Misija

Planiramo budućnost naše firme i realizujemo planove u skladu sa principima racionalnog poslovanja, zaštite životne sredine i energetske efikasnosti, promovišući te principe našim partnerima – vlasnicima stambeno-poslovnog prostora.

Uvažavamo naše naručioce i partnere, zaposlene i okruženje u kome radimo.Primenjujemo najnovije tehnologije i „know-how“, uz permanentno unapređenje i inoviranje našeg rada.Poštujemo pozitivne zakonske propise i nastojimo da damo svoj doprinos razvoju stambenog fonda u Republici Srbiji.

Firmu HIGIJENA PS predstavlja stručan i odogovan tim ljudi. Naš tim čine provereni i iskusni radnici sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga usluga čiščenja, bilo da se radi o stambenim ili poslovnim prostorima.Iskustvo u radu, predanost poslu, pedantnost, odgovornost, brzina i kvalitet su nam obezbedili veliki broj zadovoljnih klijenata i višegodišnju saradnju sa njima. Imamo jedan motivisan i obučen tim čiji je glavni cilj: ponuditi klijentima najbolji odnos cene i kvaliteta usluge.

U našem preduzeću radnici su raspoređeni na određena radna mesta u zavisnosti od svoje kvalifikacije i iskustva, uniformisani su i opremljeni efikasnim sredstvima, a slobodno možemo reći da garantuju efikasnost i diskreciju. Nabavku svih osnovnih sredstava rada i potrošnog materijala za rad naših zaposlenih u celosti vrši naše preduzeće koje blagovremeno snabdeva objekat sa: tečnostima za čišćenje, krpama, kesama, kofama, sredstvima za pranje ruku, sredsvima za osvežavanje prostorija, a po potrebi i papirnom galanterijom itd.

Potrebno je samo da nas pozovete i ukažete nam Vaše poverenje, a mi ćemo umesto Vas učiniti da Vaš poslovni prostor bude čist i blistav!